WIJNPROEVERIJ | ZONDAG 26.11.2017

Heeft u al kaartjes voor volgende week zondag? Het belooft een geweldig evenement te worden met inspirerende wijnen en fantastische optredens in De Kloosterkeuken!

PERFECT WIJNADVIES + FEESTDAGEN CADEAUTIP
Onze charmante gastheer voor deze middag: Paul Brantjes. En dat staat garant voor een presentatie van veel, heel veel bijzondere wijnen. Verrassende keuzes in rood en wit uit alle delen van de wereld. Houdt u van kruidig en wit? Of juist van elegant en rood? Op deze proeverij kunt u met een gerust hart proeven, vergelijken en advies vragen over vele soorten wijn, waaronder ook dessert wijn en port! En heeft u wel zin in een gezellige middag, maar niet in alcohol? Dan zijn er ook alcoholvrije wijnen te proeven. Daarnaast is er ook de keuze uit diverse soorten olijfolie en mooie olie + azijn geschenkpakketten. Kortom, het perfecte moment om inkopen te doen voor de aankomende feestdagen!

WIJNTIP!
Sauvignon Blanc Elevation is afkomstig uit Marlborough. De druiven worden bij optimale rijpheid machinaal geoogst. Na een korte lagering 3 maanden gaat de jonge wijn op fles. De wijn is bleek van kleur en heeft een licht groene weerschijn. In de neus zijn geuren van limoen, passievrucht en de groene geur van basilicum te herkennen. De smaak is fris met een hint van perzik, Granny Smith en citrus. Een milddroge afdronk maakt deze wijn compleet. 

OPTREDEN DOOR MAURICE VAN HOEK
De middag zal muzikaal worden ingevuld door Maurice van Hoek. Een bevlogen country artiest die al vaak te zien was op grote podia samen met grote namen, waaronder Douwe Bob. Wij zijn vereerd dat Maurice van Hoek deze middag komt optreden!

MYSTERY GUESTS…!
En deze keer belooft extra speciaal te worden met een heel uniek optreden van eerdere Midsummer Burgwal artiesten!

Koop dus nu nog snel uw kaarten met een mooie vroegboeking korting.
Nu 12,50,- (in plaats van 17,50,-) OP = OP.

Bestel direct via onderstaande knop (alleen via desktop) of stuur een email aan info@midsummerburgwal.nl ovv naam + aantal kaarten.


MIDSUMMER BURGWAL WIJNPROEVERIJ
Datum: zondag 26 november
Locatie: Kloosterkeuken, Hagestraat 12, 2011 CV Haarlem
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Entree: 12,50 euro (17,50 aan de deur)

Wij kunnen niet wachten!
Graag tot ziens op zondag 26 november.

Hartelijke groet,
De Midsummer Burgwal commissie