EERSTE MIDSUMMER EVENT 2016: WIJNPROEVERIJ ZONDAG 20 MAART

Na het grote succes van de voorgaande Midsummer Burgwal evenementen in 2015 kondigen we hierbij het eerste event van 2016 aan. Een heerlijke wijnproeverij op zondag 20 maart! Wederom stelt De Kloosterkeuken haar bijzondere lokatie beschikbaar en biedt Paul Brantjes u een unieke, brede selectie wijnen aan. Een perfecte gelegenheid voor de zondagmiddag!

Tijdens de wijnproeverij presenteert Paul Brantjes een nieuw assortiment biologische wijnen. Waaronder de Bodegas Pares Balta uit de Penedes of de heerlijk frisse witte wijn uit Rueda van Bodegas la Sotterna gemaakt van de Verdejo-druif. Een elegante witte wijn met geuren van tropische vruchten en een heerlijk lange frisse afdronk! U kunt proeven van meer dan 25 wijnen in variërende prijsklassen, van zeer betaalbaar tot meer exclusief. Rood, wit, rose, maar ook heerlijke olijfolie en port.

Daarnaast geeft Raoul Michel weer een optreden tijdens de wijnproeverij! Zijn  repertoire zal voor een deel uit covers (oa Nielson, The Beatles, John Mayer, etc) en voor een deel uit eigen nummers bestaan.

Wilt u ook graag deelnemen aan deze wijnproeverij? Stuur dan een mail naar info@midsummerburgwal.nl. De kaarten in de voorverkoop zijn 12,50. Aan de deur betaald u 15 euro. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan!

Informatie
Wanneer: zondag 20 maart
Tijd: 15.00u – 18.00u
Locatie: De Kloosterkeuken
Entree: 15,- p.p., voorverkoop: 12,50 euro

Tot zondag 20 maart!

Beleving, muziek, historie en cultuur vormen de kracht van de Midsummer Burgwal evenementen, waar iedereen graag van geniet. Mail voor meer informatie naar info@midsummerburgwal.nl en volg ons ondertussen via Twitter en Facebook.

Wijnproeverij 2015!